Live my life #16

LIAM:
Alla hade kommit. Eller inte alla, för jag hoppades på att Ellie skulle komma. Men hon verkar inte komma. Vi har varit tillsammans i 1 månad. Och vi tänkte äta middag med familjen. Hon är svensk och vi bor i Sverige för tillfället, vi har fått ledigt från världsturnéen och vill ha våran lediga tid i Sverige för vi gillar Sverige och jag får träffa Ellie.
Och nu har vi träffat Emmy & Sara och kommer nog åka hit oftare för det. Familjen för oss i sverige är vi alla grabbar och nu tjejerna. Jag och Harry dukade på långbordet som stog på altanen. Vi tände lamporna som lyste upp poolen från botten och sedan satte vi på musiken och alla satte sig ner vid bordet för att äta. 5 minuter senare så kom Ellie. Hon gick runt huset och gick uppför altantrappan och alla ropade hej till henne. Jag är verkligen kär i henne. Hon är inte en omogen partybrud och hon kan räkna. Hon vet att 6 inte kommer först, speciellt inte i ett förhållande. Jag gick fram och kramade henne. Dom andra vid bordet fick ur sig aww och det hördes högt. Hennes långa bruna hår som gick ner till naveln var halft lockigt för hon har inte plattat det. Hennes bruna ögon var vackra som vanligt. Hennes läppar mötte mina. Vi kramades ett tag och satte oss sedan vid bordet och hon fick börja äta som oss andra.
- Hej vi har visst inte träffats förut. Sa hon och log brett mot Emmy & Sara. Sara & Emmy ser ut som tvillingar. Dom har samma klädsmak och samma frisyr bara att Saras hår är sjukt långt och Emmys bara går ner till bröstkorgen och är mycket slitnare än Saras. Tjejerna pratade om kläder och stil.
SARA:
Liams tjej Ellie var verkligen schysst. Om hon vill så får hon jobba på caféet med oss. Om Emmsy tycker det är okej förstås. Det är vårat café så jag måste ju snacka med henne först. Jag gick in i köket för att hämta läsk och då kom Ellie in för att hämta vatten.
- Ellie. Sa jag och hon vände blicken mot mig.
-  Har du lust att vara med och driva vårat café? Mitt och Emmys asså.
- Tyvärr, har inte tid. Lägger ner all min tid på mitt modeprojekt. Det är därför jag inte kunnat åka hit så mycket senaste veckan.  Men tack för att du frågade! Svarade hon och jag blev nästan lättad att hon sa nej för direkt efter slog det mig att jag inte snackat med emmy om det. Men nu behöver jag inte ens ta upp det. Jag gick och satte mig vid bordet och såg att alla hade börjat dricka alkohol. Louis var redan lite full och började dansa galet. Dom andra hängde på medans Liam & Ellie satt och pratade.
- Ska du inte ha något, Ellie? Frågade jag och räckte flaskan. Hon skakade på huvudet.
- Jag ska jobba imorgon på förmiddagen så kan inte dricka ikväll.
- Ska du jobba med skissen, älskling? Frågade Liam och jag kunde inte låta bli att le. Dom är så söta tillsammans.
Hon pussade honom lätt på munnen och nickade.
- Ja, med Clara imorgon faktiskt.
- Men Andrea och du brukar ju jobba med skissen tillsammans?
- Jag vet, men det har blivit typ kaos så Clara har hoppat in med nya idéer och det börjar faktiskt bli bättre. Jag hoppas våran modevisning blir bra bara, jag är så sjukt nervös, Liam! Du måste stötta dom sista dagarna innan visningen! Sa hon och suckade oroligt.
- Det är väl klart att jag kommer göra det, det är bara att ringa eller komma om du behöver och det vet du älskling. Svarade han och hon kysste honom. Med ett leende gick jag till dom andra och dansade.
ELLIE:
Jag satt i Liams knä och drack cider. Han drack öl men inte lika mycket som han brukar. Dom andra fortsatte dansa och vi gick in och bytte om till badkläder så att vi kunde börja bada innan dom hoppar i och gör poolen till ett stormande hav. Jag har kläder och sånt här även fast vi inte varit tillsammans så länge. Jag tog fram en aprikosfärgad bikini med en rosettdesign på topen. Han bytte om till vanliga blåa fotbollsshorts och sedan la han armarna runt min midja och vi tog ett kort i spegeln.
Let's go surfing with my baby in the pool, seyaa
twittrade jag och många skrev frågor som är ni tillsammans, oj jävlar är ni tillsammans och massa liknande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0